Sabri Oney İlkokulu

Vizyon: Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan özgün ve öncü model bir okul olmak

Misyon: Biz istiyoruz ki… Temel bilgi ve becerilerin kazanıldığı ilkokul çağında öğrencilerimiz sadece öğrenen değil, gerçek yaşama hazır, gelişime ve yeniliğe daima açık bireyler olarak yetişsinler. Öğrencilerimiz Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenen, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler olarak toplumda örnek olsunlar.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer(Doğalgaz)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 274 42 26

WEB - https://sabrioneyio.meb.k12.tr

Adres - Sabri Öney İlkokulu

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - İZMİR-GAZİEMİR İLÇESİ MERKEZ OKULU :SEVGİ MAH.81 SOKAK NO:1 GAZİEMİR/İZMİR

Adres - Sabri Öney İlkokulu

Ulaşım İZBAN-BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE DOLMUŞLARLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.GAZEMİR SOSYAL KONUTLAR OTOBÜS-152 KONAK-90-691 ALSANCAK-510 BALÇOVA HATLARI,DOLMUŞ SON DURAKTA.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Metropol ilçe Konak Merkeze 10 km